Min största sponsor hittills

I mitt förra inlägg så berättade jag om planerna för min egna speedwaybana. Nu har jag massor av nya nyheter gällande banan. 

För två veckor sedan fick jag in min största sponsor hittills – Sängfabriken.se. Jag har under en längre tid haft kontakt med Sängfabriken och fått agerat ambassadör för deras nya kvalitetssängar. I förra veckan fick jag beskedet att Sängfabriken kommer gå in som huvudsponsor för min nya speedwaybana och för min professionella satsning inom speedway. Detta kommer kunna utveckla mig till en ännu bättre åkare och min egna bana kommer att bli topp notch!

Vad innebär det för mig?

Det innebär i korta drag att jag kommer kunna satsa helhjärtat på min åkning och min egna bana. Jag kan sluta jobba extra nere på ICA och lägga all min fokus på speedway. Stort tack till Sängfabriken för att ni ställer upp och hjälper mig med min professionella karriär.


Jag kommer få finansiella muskler och en del sponsring med prylar som kan underlätta min satsning. I framtiden kommer jag synas tillsammans med Sängfabriken och göra reklam för Sängfabrikens produkter och varumärke. Jag känner mig otroligt hedrad för det här och hela samarbetet, så himla roligt!

Vilka är Sängfabriken?

Sängfabriken är ett företag i Valskog i Västmanland som tillverkar egna kvalitativa sängar. Sängfabriken har funnits i många år och blivit en ledande aktör på marknaden. Här kan du hitta allt från sängar till sängkläder – allt i högkvalitativt material. 


Jag är så otroligt taggad på mitt samarbete med Sängfabriken. Det ska bli otroligt kul. Framöver kommer ni se mig med Sängfabrikens logotyp på mitt matchställ och träningsställ – hela min speedwaybana kommer också vara klädd i Sängfabrikens logotyper och affischer.

Jag funderar till och med på att döpa banan till Sängfabriken Speedway. Vad tror ni om det? Eller kanske Bergström Sängfabriken Speedway? Jag tar gärna emot förslag i kommentarsfältet.

Tack för att ni läst och att ni följer min satsning. Besök gärna www.sangfabriken.se och beställ er nya säng – i framtiden kommer jag säkerligen ha en egen rabattkod hos Sängfabriken. Jag återkommer med rabattkod utifall jag får en sådan, håll ut!

Allt gott
Victor Bergström Speedway 

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *