Köpt en husbil

Begagnade husbilar
Begagnade husbilar

Jag gick igenom mina kostnader för föregående år och såg att det har lagts en hel del pengar på hotell och övernattningar. Om man ser till själva övernattningen så är det kanske inte så dyra kostnader i sin helhet. Men när man tar in på hotell så är det så mycket andra kostnader som faller in, det skall ätas, det finns en minibar och det är alltid övriga kostnader som tillfaller när man checkar in på hotell.

Det fick mig att tänka till och om det fanns någon bättre lösning för att spara in pengar och få allt att flyta på. Jag började bolla lite med min partner och vi insåg ganska snabbt att lösningen för att hålla nere kostnaden OCH få allt att flyta på var att investera i en husbil.

Jag började se över begagnade husbilar på nätet och hittade självklart en väldans massa företag som sålde husbilar. Men jag fastnade för ett företag som heter Caravan som finns i Eskilstuna som förstod mitt problem och visade mig husbilar som passade både min prislapp men också som skulle fungera till mina tävlingar när jag ska iväg på speedway.

Jag köpte i stort sätt husbilen på stående fot och detta kommer göra att kostnader kommer gå ner samtidigt som jag kan fokusera på mina tävlingar.

En fantastisk investering!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *