Ännu en ny sponsor! Välkommen Allbildelar.se!

En ny sponsor till oss här på Victor Bergström speedway är allbildelar.se, perfekt om du är i behov i närheten av Stockholm bildelar. När man har en speedwaybana som används regelbundet händer det tyvärr att ens motorcykel kan gå sönder eller att något behövs bytas ut, och det är där allbildelar.se kommer in i bilden! 

Familjeföretaget har, som ligger i Stockholm bildelar till försäljning, men har även en verkstad i Västerås. Dem dementerar runt 4000 bilar om året, vilket leder till att deras lager och tillgång till olika bildelar är stor. På dessa bilar är det sällan fel på däcken, så deras däckmarknad är också stor. 

Det hände tyvärr för några veckor sen att min motorcykel behövde repareras, så då beställde jag från Stockholm bildelar från just allbildelar.se och är väldigt nöjd med vad jag fick till det priset. Även fast det jag köpte var begagnat så var det i väldigt bra skick, och även garanti ingick i mitt köp, vilket känns väldigt tryggt. 

När man har en speedwaybana händer det att man får förfrågningar och undringar om återförsäljare i Stockholm för bildelar, och även undringar om motorcyklar eller bilar som ska skrotas. Då kan vi varmt rekommendera allbildelar.se! Det känns väldigt bra att dem tänker på miljön när dem utför sitt arbete och dränerar bilarna först från alla farliga vätskor innan dem tar isär alla olika bildelar, där bara delarna som inte kan användas skrotas och dem andra återanvänds. 

Det vårt samarbete kommer gå ut på är att dem kommer skicka från Stockholm bildelar om det är något vi eller våra kunder behöver, till ett bra pris, och även rekommendera olika verkstäder för montering av just den bildel det handlar om, förutsatt att dem inte kan stå för monteringen då. Viktigt för våra kunder är att veta att det blir bättre garanti om man kan bevisa att varan monterats fackmannamässigt. Vi kommer även se till att dem syns när vår speedwaybana är färdigbyggd, och att våra kunder även vill bli deras. 

Hoppas ni är lika spända och glada över detta samarbete som vi är, behöver du när du är i Stockholm bildelar, eller i Västerås så tveka inte att höra av dig till dem! Hälsningar oss på Victor Bergströms Speedway.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *