Banans bygge fortsätter!

I det här inlägget kommer vi att prata om min renovering av speedwaybanan och vad jag behövt göra under den senaste tiden för att nå mina mål med banan.

I slutet av renoveringen så hade jag i uppdrag att ta bort massor av stubbar för att kunna anlägga en ny gräsmatta. Jag hade cirka 24 stubbar som stod olämpligt till och som behövdes fräsas bort. Jag visste inte alls hur jag skulle gå tillväga så jag googlade runt lite och tog kontakt med ett proffs på stubbfräsning – Fräsgubben. Jag fyllde i hans formulär på hemsidan och skickade in en förfrågan. Bara ett par timmar senare så blev jag uppringd av ägaren Lennart som gav mig ett prisförslag över telefon. Jag tyckte prisförslaget kändes alldeles utmärkt och anlitade honom för stubbfräsning av 24 stubbar. Ett riktigt stort uppdrag!

Fräsgubben kom bara någon vecka senare och utförde själva stubbfräsningen åt mig. Jag måste säga att jag är riktigt imponerad av Fräsgubben och hans arbete med stubbarna. Vilka häftiga maskiner och vad effektivt han fräste bort varje stubbe. Själva stubbfräsningarna tog cirka 4-5 h och det var två personer från Fräsgubben som körde igenom samtliga stubbar. Fliset ville jag behålla eftersom jag skulle anlägga en gräsmatta, men för dig som önskar bortforsling av fliset så erbjuder Fräsgubben även det. 

Jag kan starkt rekommendera Fräsgubben och hans tjänster. Otroligt prisvärda tjänster och fenomenalt arbete.

Om du önskar få ett prisförslag på din stubbfräsning så kan du kontakta Fräsgubben här.

Tack för att ni läst min blogg och mitt arbete med speedwaybanan. Jag hoppas ni får många bra tips och tycker bloggen är intressant. Jag skall försöka uppdatera mer frekvent och berätta om mina samarbetspartners och vad som händer på banan. I framtiden kommer jag även anordna en del events på banan och bjuda in företag. En spännande tid har vi framför oss minst sagt!

Återigen, tack till Fräsgubben och stubbfräsningen som utfördes hos mig!

Om ni har några frågor gällande min speedwaybana så är ni varmt välkomna att kontakta mig här på bloggen. Vi hörs!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *