Mitt enskilda avlopp

I mitt förra inlägg så pratade jag en del om min nya sponsor som kliver in och supportar upp min nya satsning med speedwaybana. I det här inlägget kommer jag prata lite om företaget som kommer och hjälper mig med mina enskilda avlopp

I samband med min nybyggnation av speedwaybanan och tillhörande lokaler så behövde jag fixa mina enskilda avlopp. I Sverige finns idag ingen särskild lag som reglerar enskilda avlopp, men enligt de allmänna hänsynsreglerna så står man till ansvar för sin verksamhet och dess utsläpp. Man behöver minimera skadorna av utsläppen och minska riskerna för så kallade olägenheter för människors hälsa och miljö. Jag valde därför att ta hjälp av Frökärr Entreprenad gällande detta. Frökärr är ett företag som arbetar med enskilda avlopp och utför en del grävarbeten när det gäller enskilda avlopp. I mitt fall så tog jag hjälp av ägaren David på Frökärr och fick rådgivning kring mina enskilda avlopp och hur jag skall tänka. Jag lät i slutändan även Frökärr Entreprenad AB utföra själva mark- och grävarbetet, eftersom jag var så nöjd med Frökärrs rådgivning kring mina enskilda avlopp.

Frökärr Entreprenad AB bad mig även att välja en speciell teknik för anläggningen av mitt enskilda avlopp. Det man kunde välja mellan var infiltration, markbädd eller minireningsverk. Vi började med att kolla förutsättningarna i marken vid speedwaybanan och kollade även av med kommunen för vilka krav som fanns på min mark och avlopp. Vi valde tillslut att köra på markbädd eftersom det var det bästa alternativet för mitt enskilda avlopp, enligt både kommunen och Frökärr Entreprenad.

Resultatet av mitt enskilda avlopp blev riktigt bra och nu har vi säkrat upp ordentligt vid speedwaybanan. Snart är vi redo att öppna för allmänheten och visa upp lite bra speedway för publiken. Vi räknar med att öppna under slutet av 2021 eller början av 2022.
Jag vill tacka Frökärr Entreprenad AB för ett fenomenalt arbete med mitt enskilda avlopp och för all rådgivning gällande det enskilda avlopp och dess tekniker. Stort tack!

Besök gärna www.fe-ab.se och beställ rådgivning kring ditt enskilda avlopp. Jag kan starkt rekommendera David på Frökärr!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *