När man ska ta sig ett järn…

Ursäkta den dåliga ordvitsen i rubriken! Nu är det ju inte bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs som jag syftar på när jag pratar om järn i dagens inlägg. Utan det handlar om riktigt järn. Eller snarare en järnaffär, vilket vi alla som gillar speedway eller hemmasnickrande eller renovering behöver uppsöka mellan varven.

Ännu en ordvits där, jag är på hugget idag!

Skämt åsido. Det är ju så att vi alla behöver våra verktyg och jag har hittat ett väldigt bra ställe med verktyg stockholm.

Jag var ute på stan och svängde runt med min hoj när jag fick syn på en skylt som tydligt visade att det stod en järnaffär på Gärdet i Stockholm. Den hette Lindströms, såg jag när jag kom närmare, och hade en rejält tilltagen parkering där jag lugnt och ledigt kunde parkera hojen och knalla in.

Döm om min förvåning när jag letade efter en P-automat och upptäckte att det inte fanns någon. Det var inga vandaler som varit framme och sparkat sönder den. Inte heller hade några ligister lyft upp den och burit iväg den.

Nej, anledningen till att det inte fanns någon P-automat var att parkeringen var gratis!

Ja, ni läste rätt: parkeringen var gratis.

Det var en trevlig överraskning så jag hade redan ett leende på mina läppar när jag klev in i butiken och såg en välsorterad sådan med en väl tilltagen yta.

Hej och hå, här kan gubben gå, tänkte jag och spatserade runt och tittade på alla möjliga verktyg och tillbehör.

Det slog mig ganska snabbt att det här är en butik som drivs av folk som kan sina grejer. Det var snyggt, prydligt, enkelt att hitta och med en trevlig personal som log och hälsade och frågade om jag behövde hjälp.

Nästa trevliga överraskning fick jag när jag såg prislapparna och upptäckte att det här var bättre priser än hos många konkurrenter som jag haft oturen att handla av tidigare.

Så nu har jag ett nytt smultronställe!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *